«کان» معروف به «سوپردست» این لقب را به خاطر توانایی باورنکردنی خود گرفته است. او عادت دارد تکههای مرغ سرخ شده درون روغن داغ و جوشان را با دستان خود هم بزند و برگرداند.
این آشپز 50 ساله که یک دکه کنار خیابان دارد انگشتان دستش را در روغن داغ 480 درجه فرو میبرد و عجیب اینجاست که انگشتانش حتی یک تاول هم نمیزند!!
این توانایی حیرتانگیز باعث شهرت جهانی او شده است و مردم از سراسر دنیا به دکه کوچک او میروند تا ببینند چطور «کان» با دستش مرغهای جوشان را زیر و رو میکند. حتی او به همراه همسرش به کشورهای مختلف سفر میکنند تا این هنر را به همه نشان دهند.
«سوپردست» نمیداند چطور میتواند چنین کاری انجام دهد، اما خوشحال است که این موضوع مشتریهایش را روز به روز بیشتر میکند.
مطالب مرتبط
سهشنبه 17 تیرماه سال 1393 ساعت 05:46 ق.ظ